fredag den 3. oktober 2014

Stort projekt og en veloverstået Efterskolernes Dag

I den foregående weekend har vi haft blive-weekend og Efterskolerne Dag, hvilket var en fornøjelse. Til Efterskolernes Dag havde vi bl.a. ’levende pile’, der spillede teater ved vejen og dermed guidede de besøgende ind på skolen. Vi havde også workshops, der viste, hvad vores forskellige valgfag går ud på. Vi havde selvfølgelig også en masse søde besøgende – nogle endda kommende elever. Dagen var derfor rigtig god og lige som vi alle havde ønsket!

De levende pile
Næste gang, dørene slås op her på Vostrup Efterskole, er, når vi skal vise årets første forestilling, ”Bim Bam Busse”. Forestillingen er en nyfortolkning af ”Bennys badekar” og handler om Benny, der flygter fra virkeligheden – med hjælp fra en haletudse og et badekar – ned i havets eventyrlige dyb. ”Bim Bam Busse” er en god blanding af teater, musik og dans, hvor sangene fra "Bennys Badekar" får følgeskab af både rock- og kabaretmusik, mens dybhavets magi tegnes med både UV-lys og videoprojektioner.

Vi er lige nu midt i forløbet og har stort set alle scener på plads. Energien bruges derfor primært på at tilføje detaljer og gøre rekvisitterne færdige, så vi er klar til at sætte scenerne sammen på mandag. Midt i næste uge har vi tilføjet alle detaljer og gjort scene-setuppet færdigt. Vi vil derfor gerne invitere alle til at se forestillingen og dykke med ned i Bennys badekar:

ONSDAG D. 8. OKT. KL. 20:00 
OG TORSDAG D. 9. OKT. KL. 20:00. 

Billetbestilling sker på tlf.: 9737 4188 i kontortiden 8:30 – 13:30 (Voksne kr. 40,- og børn kr. 20,-)

Plakaten

Prøve på en scene


Jeg vil lige tilføje en personlig kommentar her til sidst i indlægget, der omhandler det at have stort projekt: Det at skulle lave en forestilling sammen hele skolen er intet mindre end fantastisk! Jeg er helt vild med tanken om, at hver og en af os er en del af projektet – på hver vores måde. Vi er en del af et fællesskab og uden hinanden vil intet være optimalt. Vi øver i små grupper, men er alligevel afhængige af hinanden, så det bliver en vellykket og succesfuld forestilling. Dét synes jeg, er en vidunderlig tanke.

Mit budskab er, at fællesskab er unikt, stort projekt er unikt - Vostrup er unikt!

Skrevet af Cecilie Sindvald Østergaard

Pst! Husk der kommer nyt indlæg næste fredag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar