fredag den 9. januar 2015

Tilbage til Vostrup


Hej, endelig er vi tilbage igen. Tilbage til den varme, hyggelige stemning. Tilbage til den hverdag vi har savnet hele ferien. Dog var det dejligt nok lige at få tanket lidt op, så vi er 100% klar til den sidste halvdel af vores ophold på Vostrup Efterskole.
Jeg har i hvert fald savnet Vostrup helt sindssygt!

Nå, men det har helt sikkert været endnu en god uge med massere af spændende oplevelser.
9. klasserne har bl.a. haft deres terminsprøver, mens 10. klasserne har været i fuld gang med deres IIL projekter. IIL (Innovation, Iværksætteri og Ledelse) er et nyt fag for 10. årgang - super spændende fag i mine øjne. Et fag hvor man virkelig får lov til at tænke kreativt.
Vi har i min gruppe været ude for at besøge en varmestue i Herning, hvor vi i den grad fik en del inspirerende oplevelser, med masser af spændende livshistorier og en masse dejlig stemning.

Tirsdag D. 6. var vi så heldige endnu en gang at få adgang til et teaterstykke her på Vostrup. Teaterstykket ”Ligeglad” var super godt. Det handlede om arbejdsløsheden i Danmark, og hvor svært det egentlig er at finde et arbejde nu til dags. Det var vildt fedt, at stykket kun bestod af to mennesker, men alligevel formåede de at gøre det super inspirerende.


Og så havde vi selvfølgelig også velgørenhedscaféaftenen. En enormt dejlig aften med massere af dejlig underholdning. Underholdning bestående af både vostruppere og en sanger udefra ved navn Kris Herman. Det indsamlede beløb fra gårsdagens aften går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Vi fik samlet næsten 5.000 kr. ind.
Caféaftenen blev afholdt af endnu en IIL-gruppe. Helt vildt dejlig aften, helt sikkert min favorit Caféaften! Man kunne helt sikkert mærke den unikke Vostrup-ånd!Husk at læse med i næste uge, hvor endnu et opslag vil blive lagt ud her på bloggen!

Læs mere om velgørenhedskoncerten her: 
http://dagbladetringskjern.dk/skjern-tarm/vostrup-efterskole-indsamlede-penge-til-kampen-mod-kraeft


- Skrevet af Sofie Korsgaard Kristensen aka. KK


Ingen kommentarer:

Send en kommentar