fredag den 27. februar 2015

En uge fyldt med oplevelser

Teater Fluks


I mandags fik vi besøg af Teater Fluks, som er en selvstændig teatergruppe, der rejser rundt i landet og optræder med deres egne teaterforestillinger.

De viste deres ikke-færdig udviklet opsætning både mandag og tirsdag. Opsætningen hed ”En lykkelig luder” og det handlede om livet som en lykkelig prostitueret. Altså nogle som har valgt frivilligt at blive prostitueret.

Undervejs blev der stillet mange spørgsmål til eleverne med diverse ting om emnet, hvorved at eleverne kunne stemme ja eller nej. Det satte virkelig mange tanker igennem ens hoved. Det var svært at tage stilling til alle de spørgsmål, fordi der var mange man slet ikke havde overvejet før.

Det satte virkelig mange tanker igennem ens hoved.  For det er jo ikke et emne, som man er vant til at tale om, da det ikke er særlig relevant for folk på vores alder.

Derudover fik vi også lov til, at give dem feedback efter deres show.Gorilla - Svalegangen


I onsdags var det meningen at vi skulle se et teaterstykke kaldet Gorilla. Desværre blev en af deres 6 skuespillere pludselig syg før forestillingen gik i gang, så de kunne desværre ikke spille for os.

I stedet tilbød de 5 resterende skuespillere at lave en spørgerunde med eleverne. Om hvordan det var at arbejde i showbusiness.

Der blev stillet opklarende spørgsmål, som f.eks. hvor meget de tjente på deres arbejde, hvorvidt det var med arbejdsløshed, om det er en god levevej, om det er et stressende arbejde, osv.

De sagde bl.a. at det er en udfordrende levevej, og man kun skal vælge den, hvis man har en stor passion for skuespil og iagttagelse af andre mennesker.

Selvom vi ikke fik set teaterstykket, så fik vi os en god oplevelse alligevel.

MGK Esbjerg


I går (torsdag) fik vi besøg af MGK Esbjerg, som skulle spille en koncert for os. Musikken blev leveret godt og professionelt. Jeg syntes personligt, at det var den fedeste koncert udefra som Vostrup havde haft.

 De fik alle eleverne ned foran scenen og danse. Der blev både spillet stille og roligt musik, men også noget der for alvor kunne sætte en fest i gang. Som f.eks. Uptown Funk lavet af Mark Ronson & Bruno Mars.


Bandet fra MGK Esbjerg var fyldt med energi, og man kunne tydeligt mærke at det var musik, som var deres passion.
 - Skrevet af Simon Vang AagaardIngen kommentarer:

Send en kommentar