torsdag den 19. februar 2015

Os midt imellem

Vi på Hold 3 har i 2. holduge haft om fortællinger. Vi skulle i fællesskab finde et emne, vi ville fortælle om. Vi kom frem til, at vi ret nemt kunne snakke om en masse i forhold til ungdom. Vi skrev derefter hver især nogle historier om at være ung, enten noget man selv har oplevet eller en opdigtet historie. Vi fortalte om det med, at vi ikke var børn længere, men samtidig at vi heller ikke var helt voksne. Vi befinder os på en mellemstation, et sted lige i midten. Deraf blev vores forestilling døbt ”Os midt imellem”.

De første dage gik med at skrive vores historier og musik-eleverne lavede passende musik til nogle af historierne. Derefter kunne det hele flettes sammen til et stykke. Resten af tiden blev brugt på at øve stykket igennem, og tage ud for at optræde med det. Vi var ude og optræde på fire skoler i alt. 

Onsdag d. 5/2 tog vi afsted med retning mod Herning og omegn. Vores første stop var ved Bifrost hvor publikummet bestod af ca. 70 elever. Der blev efterfølgende stillet rigeligt med spørgsmål til efterskolelivet og hvad lige præcis vores skole satte fokus på og havde af værdier. 

Efter vores besøg, drog vi til Lind skole hvor publikum bestod af næsten 300 elever og sidst på dagen ved vores sidste destination i Lem, som også var en forholdsvis lille skole hvor publikummet bestod af ca. 100 elever. Torsdag d. 6/2 var der én forestilling på programmet på Ringkøbing skole. Det var det største publikum, vi skulle optræde for, et publikum på omrking 400 elever. 

Vores fornemmelse af hvorledes stykkets mening og formål nåede ud til elverne, var rigtig god. Vi havde også fornemmelsen af, at de store skoler var sværere at trænge igennem til i forhold til de mindre skoler.


- Skrevet af Kristian Plaugborg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar