onsdag den 30. september 2015

Vostrup ånden er ikke til at tage fejl af

Nu har vi efterhånden været på Vostrup i lidt over en måned. Det er vildt at tænke på. Det føles som om, vi startede i går. 
Vi er så småt begyndt at vænne os til hverdagene. Morgenturen, de boglige timer, valgfagene og rugbrødet til aftensmaden. 
Den første måned på efterskolen skulle selvfølgelig fejres. To af eleverne arrangerede en Caféaften, som man kunne deltage i, hvis man havde lyst. Det blev en stor succes. Der var en masse gode indslag. Alt fra beatboxing til rock. Alle elever var helt oppe at køre, og klappede og heppede på de optrædende. Vi havde en helt vildt god aften. Vostrup ånden var ikke til at tage fejl af. 

I sidste uge havde vi også et besøg ude fra. Vi fik besøg af Matilde Søes Rasmussen. Matilde er tidligere elev her på skolen, og kom for at fortælle om Fatamorgana, Danmarks fotografiske billedkunstskole. Her går hun på sit 2. semester, hvor hun har valgt at koncentrere sig om teenagere, hvilket også var en af grundende til, at hun besøgte os, så hun kunne starte med at tage billeder et sted, hvor hun kendte omgivelserne. Det var fedt at have hende på besøg, og de foto-interesserede fik både fif og en hjælpende hånd til at forbedre deres fotografier.

Søndag den 27. september holdt efterskolerne landet over efterskolernes dag, og det gjorde Vostrup selvfølgelig også. Eleverne havde gjort rent i alle kroge af skolen, der var pyntet op og køkkenpersonalet havde lavet lækre snacks. Derudover var der også kommet gamle elever for at vise rundt. I løbet af dagen havde Vostrup rigtig mange besøgende, som både kunne opleve de to musikhold spille musik, se teaterøvelser i teatersalen og se elever der dansede i dansesalen. Dagen var rigtig god og alle elever var rigtig trætte til aftensmaden. 

I sidste uge afslørede lærerne også forestillingen til vores fælles projekt. Det er både noget med, om man må hælde sovs på gulvet eller tørre op med kjolen. Og I kan måske møde nogle dyr, akrobater og klovne. I kan godt begynde at glæde jer! Det gør vi i hvert fald. 

- Sisse Fynbo


Ingen kommentarer:

Send en kommentar