fredag den 20. november 2015

Endelig online igen

Kære læsere.
Vi undskylder meget for vores manglende opslag. Efterskolelivet fik vidst lige taget på os. Men nu er vi klar til at give jer et indblik i Vostrupånden igen. Så vi starter med et lille resumé af ting, der er sket siden sidst.

Stort projekt: Vi havde stort projekt, Cirkus Lumomba, og det gik over al forventning. Vi havde en hård leg med at lave forestillingen, men den gav pote og vi er rigtig stolte af den.

Besøg fra Kenya: Skolen havde den store glæde at få besøg af et søskendepar fra Kenya, som kom og fortalte historier og sang sange fra deres hjemegn. Efter en lærerig aften, som foregik på engelsk, havde søskende-parret nogle ting med de havde med hjemmefra til salg. Pengene for solgte ting gik til støtte hjemme i Kenya.

Mads Mathias: I løbet af en af ugerne havde vi også en hverdagsaften besøg af musikeren Mads Mathias. Mads Mathias spillede et par sange for os, fortalte både om hvordan det er, at være musiker, om hvordan man bliver det, men også om hvor meget andet praktisk man skal lave ved siden af karrieren som musiker. Han fortalte også om swing, og fik en elev til at demonstrere det på sin saxofon.

Efterårs camp: Vostrup har også været værter for godt 30 unge kursister til Efterårs Camp. Det var folk, som gerne ville have en smag på efterskolelivet. Så i weekenden efter efterårsferien var skolen fyldt med 7. - 9. klasser og nogle af vores egne elever, som så var mentorer for kursisterne. Kæmpe succes. 

Pia Juul: Onsdag den 11. og 12. november havde vi besøg af forfatteren Pia Juul. Om aftenen den 11. holdt hun et foredrag i teatersalen om hendes liv som forfatter, og læste op fra sit forfatterskab. Det var rigtig spændende og inspirerende. Dagen efter havde hun sagt ja til at deltage i vores dansktime. Vi havde fået det af vide i god tid, og havde på begge danskhold arbejdet med to af hendes noveller: ”En flinker fyr” og ”Den uudholdelige danske sang". De lagde op til en masse spørgsmål, og Pia var rigtig god til at svare på dem. Det var en rigtig god anderledes dansktime!

Forældre weekend: For 2 uger siden, havde vi forældre-weekend. Det, det gik ud på var, at forældre kunne komme og opleve efterskolelivet. Der var mulighed for overnatning. I løbet af fredag og lørdag var der små aktiviteter, hvor de kunne prøve kræfter med musik og teater. 

Hoptrup på besøg: Den 17. november fik vi besøg af Hoptrup Efterskoles musiklinie. De kom og var med til aftensmaden og ligeså morgenmaden d.18. Efter stilletimen d.17. gav de os et rigtig fedt show på en times tid, hvorefter de hyggede med os resten af aftenen. 

Så som I nok kan se, så har vi det alle sammen rigtig godt. Den næste uges tid, kommer til at handle om vores indsamlingsshow onsdag d.25. november. Blogindlægget er allerede ret langt, så for yderligere information om showet gå ind på vores facebookbegivenhed: indsamlingsshow den 25.nov

Skrevet af:
Sisse Fynbo & Nicoline Smidt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar