fredag den 22. januar 2016

Januar, en travl måned for Vostrup

Her i januar er der nogle ting, som vi har været og er meget betaget af.
Først og fremmest havde vi efterskolernes aften torsdag d. 14. januar. Vi havde nogle ”timer” lagt ind under det hele, så I alle kunne få et indtryk af det at være en vostruper.  Jeg havde ingen rundvisning, og så næsten ikke folk selvom de stod og kiggede på, fordi vi var en del der øvede på hold 1 holdforestilling, som bliver vist d. 10.-11. februar. Men alle siger det var en kæmpe succes, så jeg er glad.

Vi havde besøg fra talent akademiet fra Holstebro. Den præcise dato er jeg ikke sikker på, men jeg mener det var i mandags. De kom for at snakke om skolen generelt, men hovedsageligt deres Musical & Teater linje og deres musik linje.

Tirsdag d. 19. januar havde vi besøg af VGEs 2 musikhold. De kom og spiste aftensmad sammen med os, og derefter gik vi alle sammen over i teatersalen for at have en udvidet cafeaften. Først spillede de nogle fantastiske numre og efter kaffen spillede nogle af vores elever. Både musik- og teaterfolk spillede og sang nogle flotte numre.

Ikke kun kan vi se tilbage på de her to eksempler, af ting der er sket på Vostrup. En meget vigtig ting er nemlig lige her i januar. Som elev på Vostrup er vi alle klar over hvad det betyder, januar, 5 måneder er gået. Vi er halvvejs igennem skoleåret. Og selvom der ikke er en eneste på skolen som har lyst til at stoppe, så hænger vi ikke med næbet. Vi er til gengæld blevet meget bedre til at dyrke fællesskabet. Bare her til morgen var den sædvanlige rute til morgenmotion byttet ud med dyneræs i dansesalen efterfuldt af en massagecirkel. Rendyrket hygge, især når der står levende lys rundt i kanten af lokalet.

Det er gået fra at alle sidder inde på værelserne og ser film sammen, til vi er mere sammen. Fællesskabet bliver dyrket igen. Men vi kigger ikke kun tilbage, vi ser også fremad. Allerede i næste uge skal vi onsdag besøge Morsø gymnasium og torsdag har vi et gratis arrangement, Gyserhuset Vostrup. Så gå ind forbi facebook og kig nærmere på det.

- Nicoline Smidt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar