mandag den 16. maj 2016

Tilbageblik på Italien

Italien var, er og vil altid være et andet hjem for os Vostrupere. 26 timers lang bustur, nok noget af det hyggeligste ved hele turen. Wow hvor var det vildt at være sammen hele skolen i et “rum” i så lang tid. Normalt er vi meget sammen, men man trækker sig jo altid ind på værelserne individuelt. Men her var det anderledes, alle hyggede sig nærmest hele tiden og der var altid en eller anden idiot der satte ukulelen i gang. Jeg tror aldrig skolen var så tætte som vi var der. 

Da vi ankom til amandola var jeg ved at springe i luften. At komme hjem igen (er anden års elev) var mere overvældende end jeg havde regnet med. Jeg stod bare der midt på gaden foran bussen, gik fra min bagage og nød bare følelsen. 

Amandola er en lille by i det sydlige Italien, ligger tæt på Fermo. Indbyggerne havde kastet de danske flag over hver en sten, og nød generelt vores tilstedeværelse. Jeg kom igen i kontakt med nogle unge som jeg også snakkede med sidste år, og endte med en flok italienske venner som jeg er sikker på jeg kan vende tilbage til.

Turen indeholdte massere af shows, vandreture, iskøb, og i år et lille markede alle nød. Esben Svane var med, som er tidligere elev på Vostrup. Det var en kæmpe oplevelse for os alle tror jeg, at havde en musiker med som rent faktisk levede af det. Drømmen virkede ihvertfald tættere på i hans tilstedeværelse, og jeg ved at han virkelig satte noget i gang i os unge mennesker. Vi savner ham ihvertfald allerede. Generelt vil jeg sige at Amandola var en varm tur, der gjorde noget ved os alle. Vi oplevede hinanden afslappede og jeg nød hvert et minut. Havet, den lille by og menneskene kan jeg stadig mærke og se. Jeg lærte så meget om mig selv og mine venner på turen, at det føles som at komme hjem som en helt ny person. Jeg savner turen, men er glad for at være hjemme på Vostrup igen. Nu er Vosstock lige rundt om hjørnet, og jeg kan ikke vente til at se jer alle sammen og fortælle jer endnu mere om turen. Jeg håber vi ses igen Amandola! Kæmpe krammer Anne Mohr


Ingen kommentarer:

Send en kommentar