søndag den 5. juni 2016

En ordentlig mundfuld, på den gode måde

Den sidste uges tid og weekenden har været en ordentlig mundfuld, på den gode måde.

   Projektugerne for 10. årgangs vedkommende er nu i fuld gang, og 9. klasserne er midt i deres forberedelse til afgangsprøverne. Deres første mundtlige prøver er i morgen, mandag – dansk mundtligt.
I de pauser 10. har haft undervejs, har vi alle sprunget til for at hjælpe de nervøse miniputter, da vi alle kan huske hvordan vi havde det for kun et år siden.

   I min projektgruppe går det helt vildt lækkert. Vi har, som den eneste gruppe på skolen, en huskunstner tilknyttet os. Og det er bare fedt!
Jeg har faktisk ikke helt styr på, hvad de andre grupper er i gang med, eller hvor godt det står på for dem. Men jeg er sikker på det går som det skal. Vi kan i hvert fald se tæpper med arbejdende grupper, som nyder det gode vejr fra vores vindue i musiklokalet, hvor vi har vores egen lille base.

   Weekenden har også været helt igennem fantastisk! Det begynder så småt, at gå op for folk at skoleåret er tæt på vejs ende. Hvilket betyder vi er så helt vildt sociale.

   Fredag tog de 24 elever der blev til Skaven og købte is på egen regning - den blev nydt nede ved stranden. ”Vil du lege” udvalget, bestående af én person startede en speciel form for morderleg. Man trækker et navn, og skal få personen alene i et rum. Når man så er alene, siger man ”kill” og modtager personens seddel. Legen forstsatte indtil søndag, hvor vinderen måtte tilkendegive sig selv.

   Lørdag kom tidligere elev Esben Svane, som også var med os til Italien og sagde hej. Han ankom efter vores vandkamp, lige midt i volleyball kampen. Så begyndte nogle at jame lidt med ham, mens andre lå og slikkede sol eller læste og volleyball fortsatte i en god times tid. Ikke at forglemme den skønne trend der er kommet på skolen. Trimmeren eller saksen er på det seneste dukket op her og der i hånden på en elev, som liige har fået lov til at lave en ny fritz på en anden elev. Også i weekenden kom trimmeren frem, og man må sige en smuk 90-cut er dukket op.

   I dag stod det på en lille hyggelig tur ud til Lyngvig fyr, hvor der blev spillet musik i bunden af fyret i knap to timer. Som tak fik vi foræret muffins og sodavand, samt en lille guidet tur ned til stranden.  Gyserfilm blev set i den blå hen på aftenen og Hannah Montana blev nydt af fire tøser og én dreng i tv stuen. Da en anden kom og ville ”redde ham” sagde han pænt nej og blev siddende – og så end da helt uden tvang fra pigernes side.

   I morgen forsætter projekterne sin gang for tiendes vedkommende, og niende klasserne skal jo som sagt til deres første mundtlige prøve. Vi krydser alle fingre for at det går dem så godt, som vi alle ved de kan.

- Nicoline Smidt


Ingen kommentarer:

Send en kommentar