fredag den 24. juni 2016

Sidste uge på Vostrup 15/16 - fredag

Dagen startede med fortsættelsen af rengøring og pakning af værelser.
Nogle værelser havde valgt taktikken at gøre så meget som overhovedet muligt i går, så de kunne slappe af indtil frokost i dag. Det viste sig så, at det betød en masse ekstraopgaver.

Langt de fleste værelser blev færdige en times tid inden frokost, hvilket betød en kort stille hyggestund.
Efter frokost var det så en masse fællesområder, som fik endnu en tur. De blev alle færdige en time før vi skulle mødes i den blå - endnu en hyggetime.

SÅ var der samling i den blå. Niende klasserne havde lavet en video til næste årgang, som vi alle fik fornøjelsen af at se. Derefter delte lærer og elever sig op i to grupper.
- Lærerne: De dækkede det helt store festmiddagsbord i spisesalen, hvor de under middagen var vores egne private tjenere.
- Eleverne: De blev pænt inde i den blå, hvor de blå bøger blev delt ud. En længe ventet ting, som alle elever satte sig ned i grupper og gennemgik.Festmiddagen var helt igennem fantastisk. Der var indslag fra både lærere og elever. Sange såvel som taler. Som tiden begyndte at gå kom små tårer og meldte sin ankomst.
Vi sluttede (officielt) dagen af med fakkeloptog gennem noget af Vostrup og på skolens grund. Det sluttede af med en næsten uhørligt Nu falmer skoven trindt om land, mens alle vores fakler sad i sandet ved volleybanen.

Uofficielt er fredag ikke slut endnu. Levende statuer er i fuld gang på gange og udenfor. Men det er selvfølgelig ikke noget vi kunne finde på på Vostrup.

- Nicoline Smidt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar