fredag den 5. december 2014

Kom jul, kom sne, kom gaver


Der bliver krammet lidt mere, cyklet lidt mindre, de store sweatre er for alvor kommet frem, mens hyggesokkerne virkelig også har fået sit comeback. 
Der dufter lidt mere af kanel og varm te, antallet af gåture i skoven er faldet drastisk og morgenmotion er bare lidt mere træls. 

Ja, det er blevet jul på Vostrup!

Julen er hjerternes, hyggens og kærlighedens tid og hvis der er tre egenskaber Vostrup i den grad besidder, må det være disse.  
Derfor bliver julen også fejret i stor stil. 

Selv i dansetimerne er de klassiske uptempo kunstnere skiftet ud med nissebanden, og gran og julehjerter pynter på hele skolen. 
I fællestimerne synger vi ikke de sædvanlige Beatles numre, men gynger istedet frem og tilbage til de gode, gamle juleklassikere, med et kæmpe smil på læben. 

Værelserne er pyntet hyggeligt op og nissehuerne er fundet frem igen. 

Alt er bare lidt hyggeligere og lidt sjovere. 
Vi gør gode, og mindre gode gerninger som nissevenner - den leg kører vi nemlig også her på Vostrup. 
Vi klipper og klistre og planlægger Vostrup's Lucia optog. 

Hver aften kl. 19:30, hiver vi dyner og puder frem og sætter os tæt sammen i den blå, for så er det tid til julekalender. Nok et af mine absolut favorittidspunkter på dagen for tiden. 
For apropos julekalender, så tror jeg vores alle sammens Pyrus, vil være den allerbedste til at beskrive julestemningen her på Vostrup;


"Når man er flere der har det rart på samme tid, det samme sted i ro og fred . Så mærker man en lille smule lykke, bare et lille stykke, ååh det er hygge"
- Alletiders jul


I næste uge går vi igang med holdugerne. 
Hold 3 er allerede i fuld gang med deres holdforestilling "De kyske og de tro". Det bliver en kæmpe fest, så snup telefonen, bestil en billet og så ses vi på Vostrup Efterskole, til et brag af en forestilling d. 17 og 18 december.


Værelse 32 går også max ind på julepynt

Der blev spist pebernødder i matematikVestjyllands største julestjerne - kun på Vostrup

De sødeste julenisser kom med elevtøj til os idag
Valgfaget teaterlab har om emnet hygge, og havde planlagt det hyggeligste juleshow til os allesammen, med historier og julemusik. 

Ægte Vostrup glæde


Juleklip på Græsgangen 

Bandet Eirene spillede en rigtig lækker koncert for os tirsdag

Vostrup Efterskole ønsker jer alle en rigtig glædelig jul!Skrevet af Sidsel Linea OlesenIngen kommentarer:

Send en kommentar