lørdag den 9. april 2016

”Vostrup on tour” med Esben Svane

Vi har haft en fantastisk uge her på Vostrup. Som jeg skrev i sidste uge, skal vi på tour. De shows vi har spillet i denne uge, gik rigtig godt. Det var en dejlig præmiere vi spillede her på skolen, men det var virkelig også fedt at spille på Tobakken. Det var skønt endelig at spille et andet sted. I kan se små klip fra vores og MGK’s optræden

På Vostrup er det en tradition, at torsdag inden man tager til Italien, bliver der serveret en Italiensk middag. Der var sat ekstra tid af, til at vi kunne nyde den lækre mad. Der var 5 retter. Og det smagte fantastisk.

I år sker der noget andeledes på Italiens turen. Vi skal ikke kun have lærere med. I år skal vi også have sangeren og tidligere elev Esben Svane med, som går under navnet The Radar Post. Da han skal med var der blevet arrangeret, at han fredag kom og øvede et fællesnummer med os, som vi skal optræde med i Italien. Han har valgt sangen ”Duck Valley”. Sangen er fantastisk og med Esben på guitar, to elever på tværfløjte, en der spiller på klaver og resten af skolens elever i flerstemmigt kor, lyder det rigtig godt.

 

-  Sisse Fynbo
Ingen kommentarer:

Send en kommentar