søndag den 7. februar 2016

Weekenderne på Vostrup

Arrh! Så er første omgang af holduger gået i gang. Det er hold 1 der står for skud. Som hold 1 teaterelev er jeg rigtig spændt på hvordan det ender ud. Men jeg lover jer. Det bliver godt!

Vores alle sammens dejlige Annemor har bedt mig om at få lov til at skrive om holdugerne til næste uge. Så det får hun lov til.

I stedet vil jeg gerne fortælle om noget andet rigtig vigtigt ved efterskolen. Nemlig weekenderne.
For hvordan er weekenderne egentlig på Vostrup Efterskole og hvad laver man?
Her på Vostrup har vi ikke mange obligatoriske bliveweekender. Så det ofte valgfrit om man vil blive på skolen. Personligt synes jeg at man skal blive på skolen så mange weekender som muligt.

Som regel er vi ikke særlig mange i weekenderne. Det giver noget helt andet socialt end i hverdagen.
Om fredagen har vi allerede fri kl. 14.00, så eftermiddagen går med enten at tage til Tarm for at købe slik (genbrugsbutikkerne i omegnen er også meget besøgt) eller at slappe af på skolen. Om aftenen er der "obligatorisk" Disney i tv stuen.
Vi skal først være på vores værelser kl. 24 så vi har massere tid til at se film, spille spil eller noget helt tredje.

Lørdag og søndag går med lidt af hvert. Det kommer lidt an på om man har arrangeret noget. Ellers er det bare hyggelige dage hvor man kan få slappet helt af.

Her er et par eksempler på hvad jeg har været med til.

I en af weekenderne var vi blevet inviteret til Open Mic på Generator i Ringkøbing. Så skolen betalte transporten til og fra Generator. Og et del af eleverne var selv oppe og give et nummer. Det var fedt at få afprøvet at give koncert for et nyt publikum.

En lørdag i januar, hvor vi kun var 10 elever gik vi til Skaven i snevejr for at se solen gå ned. Det var en virkelig hyggelig tur. Og det var virkeligt smukt.

I denne weekend har vi fra hold 1. haft bliveweekend pga. vores hold forestilling. De fra hold 2 der er blevet her, har været rigtig søde at tage alle køkkentjanserne så vi heller ikke skulle stresse over det. I går aftes havde hold 2 også arrangeret en times afslapning i dansesalen. Så vi tog vores dyner med og lå og slappede af til dejlig musik.

Så alt i alt er weekenderne her på Vostrup rigtig dejlige og helt klart en gode. - Sisse Fynbo 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar