fredag den 20. maj 2016

En lille update på livet i Vostrup

Hej igen

Nu begynder den sidste måned snart.
9. Klasse har haft travlt med deres afgangsprøver.
Vi i 10. skal snart i gang med vores afsluttende projektopgaver. Så vi har været i gang med idégenerering.

Samtidig havde vi også et IIL projekt kørerne. Vi skulle ende ud med et produkt som havde noget med andre mennesker at gøre. Der blev nogle rigtig gode ting ud af det. Der var nogle som spillede skuespil og sang i et tog, en gruppe delte digte og tegninger ud til folk på gaden, en gruppe levendegjorde Abelines gård og vi var en lille gruppe der tog ind og underholdte på Skjern Seniorcenter. Dagen inden havde to elever også arrangeret et flashmob i Herning. Det var en rigtig hyggelig tur, hvor vi elever fik et lille afbræk fra skolen.

Nu er foråret så småt begyndt at vise sig, og det kan mærkes ud i krogene på Vostrups gange. Elever er så småt begyndt at komme ud fra værelserne, og man møder oftere folk ude i fælles arealerne. Det har været skønt med solskin og høje temperature. Det har betydet, at jeg i nogle af mine fritimer har ligget på et tæppe ude på græsplænen og læst i en bog. Fantastisk afslappende.

Alle Vostrup’ere ser frem til tirsdag i næste uge, for der skal der være galla. Køkkenet har lovet at lave noget lækker mad, og vi er klar til at danse lancier!

I morgen (21.maj) er der Vosstock. Kom og kig det skal nok blive fedt!


-          - Sisse Fynbo 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar