onsdag den 22. juni 2016

Sidste uge på Vostrup 15/16 - Onsdag

Onsdag skulle vi på stranden. Det er en tradition at vi i starten, og i slutningen af året tager til Henne Strand.
Det havde regnet hele morgenen, men det stoppede heldigvis til, at vi skulle afsted.
Bussen satte os af et par kilometer fra Henne strand. Vi begyndte at gå langs med stranden, og da vi havde gået et stykke tid, stoppede vi for at spise de madpakker vi havde smurt. Efter det, havde vi, på vejen, alle samlet en sten op, som vi skulle skrive et ord på, som vi syntes beskrev Vostrup Efterskole bedst muligt.

Derefter skulle vi i kontaktgrupper lave en skulptur, som vi selv bestemte, hvad skulle laves af, og hvad den skulle betyde. Der kom en masse gode skulpturer ud af det. Vinderne fik lov til at få deres is (som skolen betale, Tak!) først. Derefter havde vi en time til at gå rundt i Henne. Det var en rigtig hyggelig tur. 

Men det var ikke alle, som kunne klare et par kilometer i sandet. Så vi var 8 personer, som blev tilbage på skolen. 
Os der blev tilbage fik dog ikke en kedelig eftermiddag. Vi fik opgaven at lave heksen til bålet i morgen aften. Lullu, vores dejlige sy og design lærer, satte en masse reststof og et manikanhoved til vores rådighed. Jeg ville selv mene den blev okay - og Lullu fik sig et stort chok da den ligepludseligt stod ude på lærertoilettet. Tina kom sågar rendende fordi Lullu skreg.
Også vi fik is - der var nogle få isvafler tilbage fra i mandags.   

Til aften havde vi den sidste cafeaften. Det var en meget smuk oplevelse med mange nye sangere og musikere, som vi ikke havde set så meget til. Det var også en meget følelsesladet aften, da der var mange minder og personlige hilsner i sangene.

Tusind tak for en fantastik aften, Vos børn 15/16!  Ingen kommentarer:

Send en kommentar