søndag den 12. juni 2016

Vosstock er også sketSom overskriften siger, så har vi haft Vosstock for omkring 1 måned siden. Vosstock er Vostrups egen musikfestival og musikelevernes højdepunkt på året.Musikeleverne havde lang tid i forvejen begyndt at gøre klar. De skulle selv stå for det hele. PR, invitationer til andre skoler og programmet skulle laves. Og så skulle der selvfølgelig øves. Musikholdene øvede nogle gamle kendinger, men også noget helt nyt.

Nye grupper dukkede op og helt nye sangere også.Vi havde ugen før, snakket om hvilke boder der skulle være til Vosstock, og vi valgte os alle ind på en af dem, og skulle aftale vagtplaner.Fredag inden Vosstock skulle det så sættes op. Hele ugen havde lysgruppen arbejdet på scenen. Så der manglede der kun instrumenter. Dansesalen blev fyldt godt op med boder, og i den blå havde billedkunsteleverne lavet en udstilling. Alt kom til at se rigtig hyggeligt ud.Vosstock slog dørene op kl 12.00, og folk begyndte lige så stille at dukke op. Senere på dagen kom der en god gruppe fra VGE, på omkring 40 personer, som var inviteret. Nogle skulle spille, og andre var med som tilskuere. Det var fedt, for de var jo på deres andet besøg. Vi har jo tidligere, engang i februar spillet koncerter for hinanden. Det er rigtig fedt at have en kontakt i en anden efterskole.Der var mulighed for at købe aftensmad på skolen. Den stod på grillmad. Pedel-Jens, Papa J og Lullu havde travl med at grille, imens vi elever der var i køkkenet hjalp med at skænke alt tilbehøret op på folks tallerkner.Efter aftensmad var der også en gruppe, der havde lavet en installation. De havde virkelig knoklet for det igennem flere projektuger, og hold op hvor blev det altså flot. 50 roser hang fra loftet, Annemor lå i et badekar og rummet var fyldt ud med sommerfugle og farver.Der kom også andre bands ude fra. Jeg var specielt vild med banden Woyzeck. Det var et band, jeg fik øjnene op for, da jeg og nogle andre elever i en weekend, tog til Open Mic på Generator i Ringkøbing. Forsangeren er selv tidligere Vostrup elev, så selvfølgelig blev de inviteret. Jeg var løbet fra min aftensmads køkkenvagt, og stod klar på forreste række for at danse og skråle med på Harlekin, Søvngænger og Minerva Blå. Jeg blev ikke skuffet, det var en af de fedeste optrædener den dag. Jeg kan kun anbefale jer at gå ind og høre deres musik.Tusind tak til alle der kom og deltog! I var med til at gøre Vosstock til den fedeste fest! 

Vosstock er ikke det eneste der sker på skolen. Sidste søndag var skolen inviteret til Lyngvig fyr, hvor der blev spillet og sunget akustisk i den fantastiske akustik.  Og udsigten var fantastisk! Som tak for vores optræden, blev der leveret muffins og sodavand, samt en tur ned til stranden.

 

-Sisse Fynbo


Ingen kommentarer:

Send en kommentar